专业的饮品茶、茶叶、袋泡茶自动化包装综合解决方案提供商--深圳市三农包装机械有限公司

行业资讯

当前位置:首页 > 新闻资讯 > 公司新闻

什么是自动包装机?什么是茶叶自动包装机?什么是袋泡茶自动包装机?

点击: 日期:2019-04-16 08:44:30 选择字号:

茶叶与袋泡茶.jpg

什么是自动包装机?自动包装机就是把产品自动包装起来的一类机器,起到保护,美观的作用。自动包装机主要分2个方面: 1.流水线式整体生产包装,2.产品外围自动包装设备。 那什么是茶叶自动包装机?顾名思义,茶叶自动包装机就是茶叶自动包装起来的机器。袋泡茶自动包装机也一样的道理,袋泡茶自动包装机就是把袋泡茶自动包装起来的机器。下面饮品茶、袋泡茶、茶叶自动包装综合解决方案提供商深圳市三农包装机械有限公司给大家说说的两种最常见的茶叶包装机与袋泡茶包装机

深圳三农包装机械首页.jpg

第一种最常见的茶叶包装机与袋泡茶包装机

新型带线带标袋泡茶包装机,带线兼标签袋用茶包装机,带线带标代用茶包装机New take line to take the tea bag packing machine, with thread and tag with tea bag packaging machine, belt line belt scale substitute tea packing machine.带线带标袋泡茶包装机Take line to take the tea bag packing machine,带线袋泡茶包装机

11机带线带标袋泡茶包装机.jpg
1、带线带标袋泡茶包装机适合于:碎茶,茶末,茶粉,茶叶、咖啡、中药等过滤性物品自动包装。Suitable for: tea, tea dust, tea powder, tea, coffee, Chinese traditional medicine filterability items such as automatic packaging.
2、带线带标袋泡茶包装机,带线袋泡茶包装机的特点:可自动完成制袋、计量、充填、封合、分切、计数等功能。包装带提线,并具有独创的带标签装置。Take line to take the tea bag packing machine, with the characteristics of the tea bag packing machine:Can automatically finish bag making, measuring, filling, sealing, cutting, counting, and other functions. The packing belt line, with original labeled device.
3、带线带标袋泡茶包装机,带线袋泡茶包装机的包装材料:过滤绵纸、棉线、标签
Take line to take the tea bag packing machine, with tea bag packaging machine packaging materials: filter cotton paper, cotton, labels
4、带线带标袋泡茶包装机,带线袋泡茶包装机的技术参数:Take line to take the tea bag packing machine, with tea bag packaging machine technical parameters:
型号:SN-11  Model number: SN - 11
计量方法:容积法  Measurement method: volumetric method
计量范围 3-10ml 约碎茶1.5-5g 3-10ml Measuring range 3-10 ml roughly broken tea 1.5 5 g 3-10 ml
制袋尺寸:60-75mm×55-70mm  Bag size: 60-75 - mm x 55-70 - mm
标签尺寸:宽(W)28×长(L)(23-28)(mm) Label size: width (W) x 28 length (L) (23 to 28) (mm)
包装速度:30-60袋/分 Packing speed: 30 to 60 bags/min
外型尺寸(L×W×H):900×950×1800毫米 Exterior size (L * W * H) : 900 * 950 * 950 mm
整机重量:400KG The weight: 400 kg
总功率:220V/50HZ/1.6KW Total power: 220 v / 50 hz / 1.6 KW

茶叶过滤纸、棉线、标签线.jpg

第二种最常见的茶叶包装机与袋泡茶包装机

尼龙三角袋茶叶包装机,尼龙三角包袋泡茶包装机,三角茶包自动包装机Nylon triangle tea bag packaging machine, nylon package triangle tea bag packing machine, triangle tea bag packaging machine automatically

四头称尼龙三角袋泡茶包装机.jpg
尼龙三角袋茶叶包装机,尼龙三角包袋泡茶包装机,三角茶包自动包装机的特征:Nylon triangle tea bag packaging machine, nylon package triangle tea bag packing machine, automatic triangular tea bag packaging machine features:

1.通过超声封口切断方式,使抽出性突出且外观形状漂亮的茶包的生产成为可能。By ultrasonic cutting off, make out sex and beautiful shape tea production is possible.

2.包装能力达3000袋/小时。Packaging capacity up to 3000 bags per hour.

3.用带标签的包装材料可以简单生产出带标签的茶包。A simple labeled packaging materials can produce tea bags with labels.

4.电子称计量方式可以很容易在变换填充物,计量精准。Electronic scale metering can be easily in the transformation filler, measuring precision.

尼龙三角包袋泡茶包装机该三角茶包包装机适用于:黑茶,白茶,黄茶,藤茶,养生茶,八宝茶,养肝茶,绿茶、红茶、花茶、咖啡、中国茶、健康茶、中药茶、颗粒等立体三角包包装。The triangle tea bag packaging machine is suitable for: black tea, white tea, yellow tea, rattan tea, health tea, sweet tea, nourishing the liver tea, green tea, black tea, scented tea, coffee, Chinese tea, health tea, herbal tea, particle, etc in the stereoscopic triangle bag packaging.

SJB三角茶包样品.jpg

此文关键词: 自动包装机,茶叶包装机,袋泡茶包装机,花茶草包装机,三角袋泡茶包装机,保健茶包装机,养生茶包装机